Fodbold haandbold badminton dart cykelmotion sportsuge
- Betingelser
- Markedsplads
Klik her for at oprette en profil
Velkommen til Kirke Helsinge Idrætsforenings  hjemmeside

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i KHI, både medlemmer og frivillige  medhjælpere har vi valgt, at indkøbe og benytte et internet baseret klubadministrations-system. Systemet der hedder Klubmodul  er meget brugervenligt og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.
For at få systemet implementeret bedst muligt, har vi ligeledes valgt at opbygge en hjemmeside, som de forskellige afdelinger løbende arbejder på at få fyldt indhold i.

Opret profil + tilmelding:

• Du skal oprette en profil på hjemmeside her og forældre skal oprette en profil for hvert barn. Dette gøres ganske enkelt ved at trykke på "Opret profil" til venstre herfor og blot følge vejledningen.
    Det vil være en stor hjælp vis I vil oprette jeres profilerne allerede nu.
  • Efter oprettelse af din profil kan du  klikke dig ind på den ønskede sportsgren og her logge ind for at tilmelde dig på det hold du ønsker at deltage på. Samtidig med tilmeldingen skal du indbetale det beløb (kontingent), der står ud for holdet, dette skal ske med dit kreditkort. Har du ikke kreditkort kan du betale via bank eller kontant, kontakt din træner eller bestyrelsen.
For os frivillige i KHI betyder det, en verden til forskel at få et system som klubmodul. Vi glæder os meget og kan med klubmodul og ikke mindst jeres samarbejdsvilje sikre en langt bedre oplevelse og anvendelse af klubbens ressourcer.

Nyheder fra afdelingerne